Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Data 2015
× Materiale Registrazioni musicali
× Editore Cinxurl
× Genere Fiction
Includi: tutti i seguenti filtri
× Paese Albania

Trovati 15 documenti.

Mostra parametri
Dhe thonë se fajin e paskan përrallat...
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Bushaka, Gaqo

Dhe thonë se fajin e paskan përrallat... : letërsi për fëmijë / Gaqo Bushaka

Tiranë : Toena, 2013

Vdekja e lisnajës
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Papleka, Anton

Vdekja e lisnajës : tregime të zgjedhura për fëmijë / Anton Papleka

Tiranë : Redona, 2011

Binjakët dhe e Bukura e Dheut
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Binjakët dhe e Bukura e Dheut : përralla, legjenda dhe fabula

[Tirana] : Neraida, 2011

Përrallat më të bukura italiane / zgjedhur e përkthyer nga: Kastriot Mahilaj ; [ritreguar nga Italo Calvino]. 1:
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Përrallat më të bukura italiane / zgjedhur e përkthyer nga: Kastriot Mahilaj ; [ritreguar nga Italo Calvino]. 1: / zgjedhur e përkthyer nga: Kastriot Mahilaj ; [ritreguar nga Italo Calvino]

Përrallat më të bukura italiane
0 0 0
Monografie

Përrallat më të bukura italiane / zgjedhur e përkthyer nga: Kastriot Mahilaj ; [ritreguar nga Italo Calvino]

Tiranë : Emal

Robin Hud
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Beri, Donatella

Robin Hud / Donatela Beri ; e përktheu dhe e përgatiti për në shkollë Xhevair Lleshi

Tiranë : Uegen, 2009

Bormal
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Canosinaj, Viktor

Bormal / Viktor Canosinaj

Tiranë : [s.n.], 2008

Mimoza Llastica
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Jorgaqi, Nasho

Mimoza Llastica : tregime për fëmijë / Nasho Jorgaqi

Tiranë : Albas, c2008

Shtatë fabula
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Shtatë fabula / ilustruar nga piktori i merituar Agim Faja

[Albania] : Vëllëzerit Tafa, 2007

Babar elefantushi
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Brunhoff, Jean de <1899-1937>

Babar elefantushi / Jean de Brunhoff ; shqipëroi: Ilira Ymeri

Tiranë : Dituria, c2001

Liza në botën e çudirave
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Liza në botën e çudirave / Luis Kerël ; përkthyes: Maqo Afezolli

Tiranë : Shblsh e Re, [20--?]

Histori me Zana dhe Princesha
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Histori me Zana dhe Princesha / tekstet të shkruara nga: Elodie Agin ... [et al.] ; ilustrimet nga: Cathy Delanssay ... [et al.] ; përktheu: Virgjil Muçi

Tiranë : Aeditions, [20--?]

Përalla me Princesha Bukuroshe
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Përalla me Princesha Bukuroshe / tekstet të shkruara nga: Corinne Machon ... [et al.] ; ilustrimet nga: Sandrine Lamour ... [et al.] ; përktheu nga frëngjishtja Saverina Pasho

Tiranë : Aeditions, [20--?]

Princi dhe i varfri
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Princi dhe i varfri / Mark Tuen

Tiranë : Shblsh e Re, [20--?]

Misteri i bankës së vjedhur
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Roy, Ron <1940->

Misteri i bankës së vjedhur / Ron Roy

Tiranë : Jonalda, [20--?]